Sunkaa-sport Nederland
 

Technologie

 

Hoe werken ze?

De SUNKAA sport kousen hebben een  ingebouwde degressieve compressie, deze bestaat uit het stevig knijpen van de benen. De hoogste druk zit bij de enkels en wordt geleidelijk minder, tot het uiteindelijk de minste druk uitoefent net onder de knie. SUNKAA zorgt voor een optimale bloedcirculatie in de benen en voor maximale zuurstof-capaciteit naar de spieren.

Door een team van experts zijn we in staat geweest om moderne technieken te implementeren in de SUNKAA producten met specifieke details op sport gebied. maar eigenlijk zijn compressie kousen voor iedereen geschikt of je nou alles uit je sport wilt halen of de wereld rond reist of erg lang zit of staat tijdens je werk, de SUNKAA compressie kousen bieden uitkomst.

 

Sport Compression Armsleeves,

Voor sporters die tijdens de wedstrijd of training te maken krijgen met (extreme) schok- en schudkrachten zijn de Sport Compression Arm  sleeves van SUNKAA ideaal.

De sleeves kunnen worden gedragen bij alle sporten waar dynamische en/of statische belasting van de armspieren een rol speelt. De functie van de sleeves bijvoorbeeld bij het motor crossen, windsurfen en mountainbiken (statische belasting) is om de toevoer van zuurstof en suikers en de afvoer van afvalstoffen te versnellen. Zo wordt het risico op het ontstaan van kramp verkleind en worden de prestaties verbeterd.

Bij dynamische arm-inzet (denk aan tennis, volleybal, basketbal, honkbal en korfbal), worden klappen opgevangen op arm en elle boog die bijvoorbeeld ontstaan door de kracht van de bal op het racket bij een service of smash, een sprongservice bij volleybal of bij een krachtige dunk tijdens het basketballen.

  • Sneller herstel na inspanning
  • Minder schokken, trillingen en pijn in de armspieren
  • Minder risico op kramp tijdens- en na het sporten
  • Bescherming tegen elementen (bijvoorbeeld bij Trail running)